design_pro-wallpaper-1920x1200.jpg

Wat doet het cluster?

LVO Noord is een cluster van drie scholen: het Dendron College in Horst aan de Maas, Het Bouwens in Peel en Maas en het Raayland College in Venray. Samen bieden ze een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. 

Door de regionale samenwerking kunnen we expertise bundelen om kwaliteit in het onderwijs te behouden en verbeteren. Wilt u meer informatie over een van de scholen, klik dan op het logo van de betreffende school. LVO Noord is één van de zes clusters van Stichting LVO.

Samen alle kennis in huis

De medewerkers van de afzonderlijke scholen hebben veel onderwijskennis in huis. We stimuleren dat de kennis van onze scholen uitgewisseld wordt om van elkaar te leren en om onze leerlingen het beste onderwijs te bieden.

Ook op andere gebieden zorgen we voor intensieve samenwerking om het maximale uit de bedrijfsvoering te halen. Denk bijvoorbeeld aan financieel en administratieve processen, P&O en ICT of inkoop. Bij ons ondersteuningsbureau (in oprichting) werken verschillende disciplines samen voor onze drie scholen. De medewerkers bij ons ondersteuningsbureau werken op hun beurt nauw samen met de medewerkers van het Bestuursbureau van Stichting LVO.  

Contact

Voor vragen aan één van onze medewerkers kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Hier vindt u ook een overzicht van onze medewerkers.

Heeft u vragen voor één van onze scholen, kijk dan op de website van het Dendron College, Het Bouwens of het Raayland College